Beciul Domnesc

Beciul Domnesc


Address

Strada Beciul Domnesc, Odobești 625300, Romania

Despre

Înfiinţată în anul 1949, compania Beciul Domnesc este unul dintre cei mai mari producători de vinuri din România care, de-a lungul timpului, a dezvoltat un portofoliu diversificat în care se regăsesc următoarele categorii de produse: vin, vinars, băuturi spirtoase şi oţet. Compania exploatează  peste 1.400 de hectare cultivate cu viţă de vie nobilă, amplasate în renumitele podgorii: Coteşti, Odobeşti, Panciu şi Huşi.

În plantațiile noastre se regasesc struguri negri, roze și albi, din soiuri româneşti şi internaţionale. Acestea sunt 15 cele mai reprezentative soiuri cultivate pe plantaţiile noastre: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, Merlot, Traminer, Busuioacă de Bohotin, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel, Tâmâioasă Românească, Riesling de Rhin, Riesling Italian, Fetească Albă, Fetească Regală, Galbenă de Odobeşti.

Dispunem de un spaţiu pentru degustare şi pe lângă acesta avem şi Monumentul istoric Beciul Domnesc, un loc unde tradiția și istoria se simt la fiecare pas, unde truda oamenilor pentru a ține vii obiceiurile se vede peste veacuri și generații și se regăsește în fiecare strop din cea mai de preț licoare a locului: Măria sa, vinul. Este o sursă nesecată de inspirație care hrănește cele mai mari ambiții ale locului și adăpostește reușitele și mândria cea mai de preț a zonei – peste 100.000 de sticle de vin ce respiră și devin mai bogate în tihnă, într-un mediu controlat, ideal pentru a adăuga vinului eleganță și rafinament.
Turiştii pot vizita Monumentul Istoric Beciul Domnesc şi pot degusta o selecţie de vinuri din portofoliul companiei.

Produsele din portofoliul nostru pot fi achiziţionate din majoritatea magazinelor mari şi mici, din magazinele online şi de pe site-ul propriu www.beciuldomnesc.ro

Photo Gallery

Alte sugestii

Crama Vinul Vrancei

Cramă

Crama Aurelian Lupu

Cramă

Casa Vinului Samoila

Cramă

Casa de Vinuri Vrânceana

Cramă

Cramele Cotești-Odobasca

Cramă