Berthelot

Berthelot


Address

DN2, E85, Mărășești 625200, Romania

Telefon

Despre

Am dorit ca inca de la inaugurare, din anul 2008, restaurantul “Berthelot” sa aduca un suflu nou de prospetime si de “altceva” in domeniul restaurantelor din Vrancea si nu numai. Si cum stim ca intr-un astfel de domeniu poti rezista intr-un singur fel, am pornit de la baza si am construit incet dar sigur pe o temelie solida.

Pentru ca gatitul este o arta, iar un business de acest gen poate fi facut doar dupa o bogata experienta in domeniu, putem spune cu mandrie ca am luat decizia de a deschide restaurantul “Berthelot” dupa ce am capatat cunostintele necesare. Un restaurant nu este doar un loc unde sa te duci sa mananci, un restaurant este o stare de spirit.

De aceea nu am precupetit nici un efort si ne-am implicat activ alaturi de echipa de constructori si decoratori pentru a oferi locatiei acel aer care sa te faca sa uiti de aglomerarea urbana.  Ni se spune ca uneori se poate simti caldura caminului in locatia noastra. Noi stim ca de fapt este ospitalitatea, dorinta de a fi pe placul clientilor.

MENIU

Specific bucătărie

  • Internațional
  • Românesc / Tradițional

Alte sugestii

La Maison Florus

Restaurant

Hanul lui Mihai

Restaurant

MAZE

Restaurant

Restaurant Perla Neagră

Restaurant

Hora Miresei

Restaurant