Casa Vrânceană

Casa Vrânceană


Program

Închis
Vezi programul

Address

Strada Simion Bărnuţiu 11-3, Focșani 620172

Telefon

Despre

Casa Vrânceană este un restaurant cu tradiție, fondat in 2005, situat chiar in inima orașului. Bucătărie internațională cu varietate mare de preparate.

MENIU

Cu un design nou și un ambient plăcut, Restaurantul Casa Vranceana este foarte aproape de centrul orașului Focșani. Arhitectura, mobilierul, decorațiunile, panorama oferita de terasa și amabilitatea personalului, toate vă fac să vă simțiți întotdeauna la fel de bine ca ACASĂ.

Restaurantul are o bucătărie ultramodernă în care își desfășoară activitatea o echipă de maeștri bucătari ce pot satisface cele mai rafinate gusturi. Suntem o gazdă minunată, restaurantul Casa Vrânceană putând fi un loc perfect pentru o cină romantică, întâlniri cu prietenii sau întâlniri de afaceri. Dispunem de conexiune wireless la internet, atât în incinta restaurantului cât și pe terasă.

Terasa restaurantului este decorată cu vegetație luxuriantă atent selecționată și ingrijită, fiind un loc perfect pentru a petrece cu prietenii o execelentă seară de neuitat.

De asemenea, organizăm mese festive, conferințe deoarece avem toate dotările necesare pentru succesul garantat al oricărui eveniment și, mai presus decât toate, avem interesul de a oferi doar servicii de nota 10, astfel încât fiecare client care a fost macar o dată în acest restaurant să poată reveni de nenumărate ori.

Cu o capacitate de 190 de locuri în interior și 200 de locuri pe terasă, poate primi cu ușuriță un număr mare de clienții și poate satisface cele mai pretențioase cerințe datorită unei serviri impecabile, unui meniu diversificat și înalt calitativ.

Restaurantul Casa Vrânceană vă pune la dispoziție si un serviciu de catering prin intermediul căruia vă puteți bucura de bucatele noastre culinare și acasă, la birou sau în oricare locatie v-ați afla, transportul acestora asigurându-se gratuit cu mașina restaurantului.

Servirea ireproșabilă și produsele proaspete, de calitate, sunt ingredientele cu care vă întâmpinăm. Preparatele tradiționale din bucătăria românească și cea internațională vă așteaptă alături de toată ospitalitatea noastră.

Specific bucătărie

  • Internațional
  • Livrare acasă

Photo Gallery

Meniu

Alte sugestii

La Maison Florus

Restaurant

Hanul lui Mihai

Restaurant

MAZE

Restaurant

Restaurant Perla Neagră

Restaurant

Hora Miresei

Restaurant