Crama Gîrboiu

Crama Gîrboiu


Program

Închis
Vezi programul

Address

Dragosloveni 627108, Romania

Despre

Crama Gîrboiu este o afacere de familie înființată în anul 2005.

Suprafața viticolă acoperă aproximativ 170 de hectare și se află în arealul viticol Cotești (Dumbrăveni, Cotești și Cârligele), care este caracterizat prin condiții climatice deosebit de favorabile și un sol bogat în minerale – unic în partea de sud-est a României.

Podgoriile se află în comuna Cotești, care este caracterizată prin condiții climatice deosebit de favorabile și un sol bogat în minerale - unic în partea de sud-est a României.
Dealurile sunt situate la o altitudine ce variază între 150 şi 200 de metri. Această zonă are o vastă tradiție în viticultură, care oferă în fiecare an vinuri moderne și de înaltă calitate. Patrimoniul viticol al cramei Gîrboiu este format din vițe de vie autohtone, precum Șarbă, Plăvaie, Fetească Regală, Fetească Albă, Fetească Neagră si cele internaţionale, cum ar fi Sauvignon Blanc, Riesling Italico, Muscat Ottonel, Gewurztraminer, Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir.


Doriți sa faceți ceva nou? Vreți să iesiți din oraș sau să luați o gură de aer proaspăt?

Crama Gîrboiu vă oferă posibilitatea de a va bucura de o zi speciala. O zi in care puteți sa vizitați o crama moderna si sa aflați cum producem unele dintre cele mai bune vinuri din tara.

De asemenea, o sa aveți posibilitatea de a va bucura de o degustare personalizata cu explicații detaliate oferita de echipa noastră de experți.

Sursă foto și text: https://cramagirboiu.ro/

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Crama Vinul Vrancei

Cramă

Crama Aurelian Lupu

Cramă

Casa Vinului Samoila

Cramă

Casa de Vinuri Vrânceana

Cramă

Cramele Cotești-Odobasca

Cramă