CSM Focșani

CSM Focșani


Address

Stadionul Milcov, Aleea Stadionului 2A, Focșani, România

Despre

Clubul Sportiv Municipal Focşani, înfiinţat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului din 19 decembrie 2006, are ca obiect principal de activitate, stabilit prin hotărârea de înființare, ”selecţia şi pregătirea sportivilor, participarea acestora la competiţii sportive interne şi internaţionale şi atingerea performanţelor sportive”.  De atunci până în prezent obiectivul clubului nu s-a schimbat, chiar dacă în structura sa au fost operate modificări prin inființarea sau desființarea unor secții!
În prezent, CSM Focșani 2007 are 12 secții active – arte marțiale, atletism baschet, handbal, fotbal, judo, șah, tenis de câmp, tenis de masă, tir sportiv, taekwondo, volei, și o secție neafiliată – rugby.
Activitatea acestor secții este condusă de șapte antrenori angajați ai clubului, șapte antrenori cu contracte de prestări servicii și trei antrenori cu contracte de voluntariat.
Structura organizatorică a fost modificată în 2016 prin hotărâri succesive ale Consiliului Local, la propunerea domnului primar Cristi Valentin Misăilă, care au asigurat acoperirea nevoilor de personal calificat pentru activitatea sportivă propriu-zisă, dar și de personal administrativ pentru baza materială a clubului.
       Baza de pregătire a sportivilor CSM Focșani 2007 este constituită din stadionul Milcovul Sud primit de club în folosinta de la Consiliul Local, unde au loc antrenamentele și jocurile oficiale ale echipei de fotbal. Clubul mai are în administrare, în parcul Nicolae Bălcescu două terenuri de tenis  unul, cu suprafață betonată, altul, cu cu suprafață surface evolution, folosite pentru activități de agrement contra cost.
Antrenamentele specifice au loc pentru artele marțiale într-un spațiu închiriat în incinta Sălii Polivalente, pentru atletism, pe stadionul Milcovul și în sălile de atletism ale LPS Focșani și CS Unirea Focșani, pentru baschet, în Sala Polivalentă, pentru sportivii de la judo – într-un spațiu închiriat în Strada Brăilei, dar amenajat de club la un nivel foarte bun, pentru echipele de handbal – în Sala Polivalentă unde clubul plătește chirie, situația fiind similară și pentru șah, iar echipele de volei se pregătesc în Sala Colegiului Tehnic Edmond Nicolau. Activitatea secției de taekwondo are loc în sala partenerului CS Addras Taekwondo Focșani, a secției de tir – la Poligonul de tir, a secției de tenis de masă, în sala de sport a Grupului Școlar de Industrie Ușoară Focșani  iar a secției de tenis – pe terenuri închiriate în Complexul Milcovul Sud sau în Sala Polivalentă, ca și în unele săli de sport școlare. 

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

ACS Mausoleul Mărășești

Club sportiv

Best Fight Club Focșani

Club sportiv

Sala Sporturilor "Alin Moldoveanu" Focșani

Club sportiv

Club Sportiv Aiko Focșani

Club sportiv

Clubul Sportiv Nidan

Club sportiv