Domeniile Stănescu
Cramă
Telefon
Despre
Scurtă descriere a cramei
Vinurile sunt lucrate manual folosind metode tradiționale de vinificație. Pe moment practicăm microvinificatia, îmbuteliind doar loturile pe care le considerăm de excepție. Crearea și maturarea vinului se realizează în tocitori și butoaie de stejar românesc. Viile sunt lucrate în sistem ecologic, pentru o mai mare puritate a fructului. Crama dispune și de un spațiu de degustare destinat turiștilor.
Numele companiei: I.I Stănescu Constantin
Vinurile sunt lucrate manual folosind metode tradiționale de vinificație. Pe moment practicăm microvinificatia, îmbuteliind doar loturile pe care le considerăm de excepție. Crearea și maturarea vinului se realizează în tocitori și butoaie de stejar românesc. Viile sunt lucrate în sistem ecologic, pentru o mai mare puritate a fructului. Crama dispune și de un spațiu de degustare destinat turiștilor.
Numele companiei: I.I Stănescu Constantin
Anul înființării:1993
Poziționare: Moldova
Poziționare: Moldova
DOC: Coteşti
Numar de hectare: 10 Ha
Litri de vin îmbuteliați anual: 5000-10000 L, în funcție de an și de selecția pe care o face vinificatorul
Proprietar: Familia Stănescu
Vinificator: Constantin Stănescu și Costin Stănescu
Branduri de vin: Kogaion, Rugăciune, Vinul Monahului, Domeniile Stănescu
Soiuri de struguri: Fetească Neagră, Fetească Albă, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Muscat Ottonel