Grădina Senior Vatră Gugești

Grădina Senior Vatră Gugești

Pub, Bar / Restaurant


Despre

Grădina Senior Vatră vă aşteaptă într-o locație unică prin simplitate şi rafinament pentru a celebra un moment deosebit din viața dumneavoastră. Puteți opta pentru o varietate de tipuri de evenimente: o nuntă deosebită, o petrecere de creştinare a micuțului/ micuței dvs., vă puteți invita colaboratorii şi angajații în cadrul unui eveniment corporate de calitate sau puteți organiza conferințe de presă, seminarii sau orice alt tip de evenimente doriți .

Vă invităm să ne contactați la numărul de telefon: 0731464191 pentru a stabilii cel mai mic detaliu al evenimentului pe care îl doriți, astfel încât toate dorințele dumneavoastră să fie transformate în momente de neuitat !

Cu originalitate, creativitate şi experiență vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceiaşi familie/echipă şi asigurându-ne împreună de succesul evenimentului dumneavoastră !

Restaurantul Grădina Senior Vatră este aici pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență culinară de neuitat. Pentru că ne place să gătim și o facem întotdeauna cu drag și doar cu ingrediente proaspete și naturale.

Grădina are în dotare: restaurant, bar, terasă pe ponton, bălți de pescuit, teren de fotbal.
LIVRĂM ȘI LA DOMICILIU!

Meniu

Specific bucătărie

  • Internațional
  • Livrare acasă
  • Românesc / Tradițional

Photo Gallery

Alte sugestii

La Maison Florus

Restaurant

Escape Pool and Lounge

Pub, Bar

Hanul lui Mihai

Restaurant

MAZE

Restaurant

Restaurant Perla Neagră

Restaurant