Green Garden Resort ***

Green Garden Resort ***


Address

Strada Erou Nicolae Ioniță 36A, Odobești 625300, Romania

Despre


Vă invităm să ne treceţi pragul, într-o atmosferă distinsă şi caldă, pentru a savura un pahar de Galbenă de Odobeşti, pentru a trăi o nuntă de vis sau, dacă sunteţi în trecere, pentru a vă relaxa într-una dintre camerele pregătite cu grijă pentru dumneavoastră.

Complexul nostru turistic este cel mai nou din judeţul Vrancea, fiind construit la cele mai înalte standarde, cu o finanţare de la Uniunea Europeană, prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Green Garden Resort a fost inaugurat în anul 2012, iar pana in anul 2015 au continuat lucrarile de modernizare si extindere.

În prezent, Green Garden Odobeşti este un resort complet din judeţul Vrancea, oferind servicii de calitate şi diversificate:

–          Pensiune cu camere pentru cazare
–           Club pentru evenimente/ Sală biliard/ Loc de joacă pentru copii
–          Restaurant / Sală conferinţe
–          Teren de fotbal sintetic acoperit
–          Piscină, terase şi bar în aer liber
–          Cafenea
–          Cramă / Spaţiu oenologic pentru degustări de vinuri
–          Terasa rustica

 
Green Garden Resort este locaţia ideală pentru turiştii care caută gustul autentic al vinului din Podgoria Odobeşti, una dintre cele mai renumite din ţară. Vă aşteptăm toamna, în timpul culesului strugurilor, pentru degustări de vinuri şi must, însoţite de tradiţionala pastramă de oaie şi multe alte bunătăţi ale gastronomiei locale. Şi vara vă aşteptăm să vă răcoriţi şi să vă relaxaţi la piscina din cadrul resortului, iar pe tot parcursul anului terenul de fotbal acoperit îi aşteaptă pe pasionaţii fotbalului.

Dacă cineva din România este întrebat astăzi ce ştie despre Odobeşti, va răspunde: vin. Cele mai bune produse ale noastre din struguri au o istorie îndelungată, de aceea Odobeştiul mai este cunoscut şi drept Oraşul Viilor Domneşti.

Sursa

Tip cazare

  • Pensiune

Caracteristici

  • Aer condiționat
  • Terasă
  • Wi fi
  • Rezervări
  • Parcare
  • Mic dejun

Alte sugestii

Vila din Poiană Soveja

Cazare

Pensiunea Alessia Soveja

Cazare

Casa de sub Piatră - Muntioru, Vintileasca

Cazare

Casa Luca Gheorghe și Domnica

Cazare

Casa Mândru Gheorghe și Ioana

Cazare