Moripan Jariștea

Moripan Jariștea

Afaceri în Vrancea


Address

Strada Blaga Numărul 2, Jariștea 627180, România

Despre

Înființată în anul 1992, Moripan a fost inițial o mică întreprindere localizată în comuna Jariștea, județul Vrancea ce oferea servicii de morărit. Ulterior, în anul 1999, Moripan s-a extins în domeniul produselor de panificație și astfel, timp de 5 ani, această companie a crescut prin vânarea de produse simple de brutărie precum franzela și pâinea ardelenească. Din dorința de a aduce puțin dulce în casele clienților, Moripan s-a extins în 2004, în domeniul produselor de patiserie, prin inaugurarea secției de patiserie.

Astfel, din 1992 până în prezent, Moripan a avut o evoluție înfloritoare. Dacă la început compania comercializa doar câteva tipuri de produse, astăzi Moripan se poate lăuda cu peste 40 de produse proaspete de patiserie și panificație. Această dezvoltare a fost posibilă doar prin investitii continue  în modernizarea și automatizarea companiei și dezvoltarea permanentă  de produse. Un exemplu recent de investiție este reprezentat de achiziția făcută în anul 2015 în instalațiile de maiele, care a permis introducerea maielei naturale în compoziția produselor de panificație.

Pe lângă investiții și efort susținut din  partea întregii echipe Moripan, evoluția companiei se datorează dumneavostră, clineților noștri, care ați susținut viziunea noastră și care ați împărtășit aceleași valori cu noi. Vă mulțumim că respectați calitatea, vă mulțumim că susțineți Moripan și economia locală!

MISIUNEA NOASTRĂ  este de a oferi clienților noștri o gamă de produse de panificație și patiserie de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

VIZIUNEA NOASTRĂ este să ajungem cel mai mare distribuitor de produse de panificație cu maia naturală din județul Vrancea, respectând tradițiile străvechi.

VALORI:  Calitatea și siguranța produselor noastre,privind sănătatea consumatorilor.| Respectarea tradițiilor străvechi. | Etica și integritatea în muncă și în mediul de afaceri. | Eficiență, performanță, spirit de echipă și învățare continuă.| Respect față de clienți, comunități și mediu. | Parteneriate durabile bazate pe încredere, profesionalism și calitate.| Investiție constantă în utilaje de ultimă generație pentru o dezvoltare durabilă.

Calitatea este cea mai mare prioritate a noastră și de aceea ne-am dorit să readucem în casele clienților noștri mirosul și gustul pâinii făcută cu maia naturală de bunicii noștrii odinioară.

Maiaua este un agent de fermentare și dospire ce se folosește în aluaturile de făină și care oferă un gust deosebit și o textura consistentă.  Mai mult de atât, pâinea cu maia reprezită o sursă de hrană sănătoasă, comparativ cu pâinea comercială, deoarece are un conținut redus de drojdie. 


Beneficii ale pâinii cu maia naturală

1. Gust și textură superioară  

 Principalul avantaj al pâinii Moripan cu maia este calitatea net superioară a acesteia,cu un gust și o aromă mai plăcută, miezul moale și aerat și coaja crocantă. Procesul de fermentare tradițională, adică pe perioade lungi de timp, asigură o activitate metabolică ridicată și permite apariția unei pâini cu calități gustative superioare.

2. Prospețime îndelungată a pâinii  

 Un alt avantaj al pâinii cu maia este acela că pâinea își păstrează prospețimea pentru mai multe zile. În aluatul dospit cu maia, carbohidrații complecși sunt sparți în zaharuri mai simple și mai ușor digerabile, iar proteinele sunt descompuse în aminoacizi. 


3. Îmbunătățește digestia 

 Pâinea cu maia este benefică pentru flora intestinală, deoarece aceasta ajută la restabilirea funcționării normale a tractului digestiv, făcând pâinea mai ușor digerabilă. Un aport deosebit la îmbunătățirea digestiei este adaosul de făină de secară folosit la fabricarea maielei, care nu are gluten, dar are un conținut de zaharuri fermentescibile ridicat ce împiedică diverse afecțiuni digestive.

Video

Alte sugestii

FlexoMatei

Afaceri în Vrancea

Logic Group SRL

Afaceri în Vrancea

Marsepe

Afaceri în Vrancea

AutoVip

Afaceri în Vrancea

Pacific Focșani

Afaceri în Vrancea