Pandora - Crama Cotești

Pandora - Crama Cotești


Despre

Fie că este despre creație, seducție sau simț artistic, legendele vinurilor noastre iți vor purta simțurile pe un alt tărâm. Pentru ca sortimentele noastre de vin nu sunt numai pentru trup, ci și pentru minte.

Vinurile noastre nu sunt un simplu aliment, ci sunt un portal către noi experiențe, despre care nici nu știai că există, de care te vei îndragosti, și care îți vor trezi o sete de cunoaștere menită să te poarte printr-un tarâm aflat în perfectă armonie cu natura. Vei simți roua proaspătă de dimineață, ploaia lui Zeus care hrănește pământul roditor al lui Gaea, puternicele raze de soare trimise de Apollo să mângâie strugurii noștri și fermecătoarele plante, protejându-le de orice pericol și oferind în dar un parfum cuceritor.

Crama Pandora este parte din natura. Arătându-i respectul pe care îl merită, natura ne răsplătește cu cei mai buni struguri posibili. Cum? Prin inovație.

Inovația ne ajută să nu risipim apa, cea mai prețioasă resursă pe care o avem la dispoziție. Folosim numai îngrășăminte naturale. În loc de pesticide, plantele sunt cele care țin dăunătorii la distanță. Iar fiecare bob de strugure care nu ajunge în paharul tau are misiunea de a crește următoarea generație de struguri.


Savurează propria-ți legendă!


Sursă text:  cramapandora.ro

Photo Gallery

Alte sugestii

Crama Vinul Vrancei

Cramă

Crama Aurelian Lupu

Cramă

Casa Vinului Samoila

Cramă

Casa de Vinuri Vrânceana

Cramă

Cramele Cotești-Odobasca

Cramă