Pensiunea Alessia Soveja

Pensiunea Alessia Soveja


Address

România profesor universitar hanta alecu nr 16, Soveja 627320, România

Despre

Pensiunea Alessia este situata intr-un cadru natural, exceptional, in muntii Vrancei, in statiunea Soveja, destinatie pitoreasca, cunoscuta ca avand cel mai ozonat aer din Europa, cu un climat tonifiant benefic trupului mintii si sufletului.

Pensiunea Alessia este o constructie noua, recent inaugurata, amenajata intr-o zona naturala, cu acces la drumul principal care traverseaza statiunea Soveja. Localitatea este usor accesibila pe drumul judetean 205f, 57 km din punctul Tisita intersectia Dn2-dn24.
Proprietatea este inconjurata de un peisaj montan, clasificata 4 margarete de ministerul turismului si ofera camere spatioase si confortabile, dotate cu mobilier de calitate si cu toate facilitatile necesare precum tv, frigider, wi-fi etc.
Baile sunt dotate corespunzator cu consumabile horeca, papuci de unica folosinta, prosoapte de calitate superioara, uscator de par, toate acestea contribuind la relaxarea si odihna intr-un mediu confortabil si linistit.
Pensiunea Alessia pune la dispozitie un restaurant propriu cu meniuri variate ideal si pentru organizarea de evenimente (private, tematice sau evenimente firme), bar, terasa in aer liber, parcare, spatii de relaxare si loc de joaca pentru copii
Oferim servicii de inalata calitate si o atitudine prietenoasa astfel incat turistii sa se bucure de o experienta aparte pe toata durata sejurului.
Obiective turistice:mausoleul Eroilor Romani, Manastirea Soveja, Muzeul Militar, Schitul Soveja, Bustul lui Simion, Muzeul Zestrea.
Unitatea nu accepta mancare si bauturi din exterior
Acceptam Tichete De Vacanta!

Tip cazare

  • Pensiune

Caracteristici

  • Aer condiționat
  • Mic dejun
  • Parcare
  • Rezervări
  • Terasă
  • Wi fi

Alte sugestii

Vila din Poiană Soveja

Cazare

Casa de sub Piatră - Muntioru, Vintileasca

Cazare

Casa Luca Gheorghe și Domnica

Cazare

Casa Mândru Gheorghe și Ioana

Cazare

Casa Ghibirdic Gheorghe și Marina

Cazare