Pensiunea Ovidiu ***

Pensiunea Ovidiu ***


Despre

Pensiunea Ovidiu este singura din Adjud ,care NU este pozitionata linga Soseaua europeana E85 in trafic intens,asigurindu-va confortul si linistea necesara. Fiind situata Intr-o zona centrala, cladirea Pensiunii P+1 este situata la 100.m de E 85,spre centrul vechi al orasului. 

Fie zi sau noapte ,va puteti ghida dupa panourile iluminate seara,pe care se vede clar in afara denumirii si directia de urmat in intersectie.

Pensiunea este Clasificata la Categoria 3 Stele, are camere moderne cu mobilier de lemn,baie ,tv-cablu,incalzire centrala proprie,apa rece si calda non-stop,A/C, internet Wireless,parcare proprietate supravegheata electronic.

Pensiunea dispune de toate facilitatile de care aveti nevoie inclusiv Bucatarie, Gratar, Terasa, Spalatorie, Sala conferinte,Sala evenimente, Crama.

Costurile privite sub raportul calitate-pret sint negociabile,in functie de dotari ,servicii si durata sederii dv,.dar spunem noi. eliminind orice concurenta.

Clientii formati in cei 12 ani de existenta si certificarea ocuparii primului loc in Top,la nivel de Pensiuni Clasificate trei stele, este o buna carte de vizita.

Cu personalul ce va sta la dispozitie, va veti simti confortabil si in siguranta, pentru ca ei sunt proprietarii!.  Veti pleca cu amintiri placute si veti dori sa reveniti ca Prieteni acum,in Pensiunea noastra.

Va asteptam cu drag.

Sursa

Tip cazare

  • Pensiune

Caracteristici

  • Aer condiționat
  • Terasă
  • Wi fi
  • Parcare
  • Mic dejun

Alte sugestii

Vila din Poiană Soveja

Cazare

Pensiunea Alessia Soveja

Cazare

Casa de sub Piatră - Muntioru, Vintileasca

Cazare

Casa Luca Gheorghe și Domnica

Cazare

Casa Mândru Gheorghe și Ioana

Cazare