Wassermann

Wassermann

Pub, Bar / Restaurant


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Nicolae Bălcescu 18, Focșani, Romania

Telefon

Despre

Suntem un restaurant cu tradiție, încă din 1993, în ceea ce privește atmosfera îmbietoare, aromele gourmet, decorul chic, intim și ne place să ne răsfățăm oaspeții cu delicatese culinare și vinuri alese. 

Restaurantul Wassermann este unul dintre locurile preferate pentru prânz ale oamenilor de afaceri, pentru întâlniri plăcute între prieteni sau o cină romantică și magică. Un spațiu discret și cosmopolit în care suntem mândri să vă oferim o experiență unică și un meniu cu preparate din bucătăria tradițională și cea internațională.

Echipa noastră  iși exprimă creativitatea prin realizarea unor bucate delicioase, rafinate si sățioase, fiind mai ales dedicați calității si nu doar cantitații, printr-o servire pe masură. Vă așteptăm cu drag în zilelei însorite și pe terasa noastră, o oază de relaxare în vecinătatea parcului Balcescu.

Localul nostru incearcă sa ofere diversitate clienților și îmbină o combinație unică intre pizza italiană, mancare tradițională românească și câte puțin din bucătăria internațională.

Specific bucătărie

  • Italian
  • Internațional
  • Românesc / Tradițional
  • Seafood

Photo Gallery

Alte sugestii

Stop at Shully

Pub, Bar

La Maison Florus

Restaurant

Escape Pool and Lounge

Pub, Bar

Hanul lui Mihai

Restaurant

MAZE

Restaurant