Zaga Zaga

Zaga Zaga


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Doaga 627143, Romania

Despre

Descoperă Delta Siretului !

Lăsând în urmă agitația și zgomotul orașelor, într-un colț feeric, Siretul își ramifică brațele care se risipesc peste o întindere nesfârșită, ce a dat naștere unui loc unic în România.

La întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați, pe o suprafață de peste 82 de hectare, Zaga Zaga a ajutat la formarea unei delte impresionante, de o frumusețe aparte – cunoscută și sub numele de Delta Siretului.

O liniște binecuvântată ce doar natura ți-o poate oferi, plimbări cu barca pe canalele care îmbrățișează păduri și zăvoaie, un spațiu intim și confortabil care-ți poate deveni culcuș pentru câteva zile, răsărituri și apusuri care vor rămâne în amintire, mese gustoase cu pește proaspăt produs în ferma proprie și o multitudine de alternative de petrecere a timpului.
O oază de relaxare și reconectare, un tărâm de poveste care merită vizitat și descoperit!

Descoperă povestea !
Zaga Zaga este o afacere de familie a cărei poveste a început în 2010, atunci când am pus bazele Fermei de păstrăvi și sturioni. Inaugurată în 2016, ferma este locul în care producem cu drag și responsabilitate păstrăvi, sturioni și caviar.

Acești ani de început au fost cei care ne-au dat avântul să visăm că putem contribui la crearea unui loc special, care să fie în armonie cu natura și care să ofere experiențe memorabile celor care vor alege să-l descopere.

Au urmat ani de muncă, de provocări și de investiții pentru a crea ceea ce astăzi numim Zaga Zaga Sat – o oază de relaxare și reconectare, un tărâm pe care îl considerăm a fi binecuvântat. Acesta se află la întâlnirea dintre județele Vrancea și Galați și se întinde pe o suprafață de peste 82 de hectare.

Din respect și grijă pentru natură, ne-am dorit să transformăm un loc obișnuit într-o deltă impresionantă, de o frumusețe aparte – cunoscută în prezent sub numele de Delta Siretului.

Am săpat canale și le-am populat cu sturioni de 8 – 15 kg și trofee de crap între 15 – 26 kg. Am avut grijă de pădurea existentă și am plantat copaci tineri. În timp, odată ce cadrul a fost creat și întreținut, ne-am bucurat să fim martorii unui proces organic de dezvoltare a unei vegetații specifice, ce a devenit adăpost pentru multe viețuitoare. Acestea pot fi admirate adesea în plimbările cu barca de pe lacuri și canale.

Pentru a oferi posibilitatea iubitorilor de natură și frumos să se lase încântați cât mai mult de acest tărâm minunat, în anul 2018 am inaugurat oficial complexul Zaga Zaga. Atunci am deschis pentru prima dată ușile bungalourilor și am adăugat pe hartă cartierul „La plutitoare” cu cele 11 case plutitoare, confortabile și cochete.

Din dorința de a oferi celor care ne calcă pragul produse naturale și de calitate, în aceeași vară am inaugurat Cherhanaua plutitoare – toate preparatele și specialitățile din pește fiind produse în ferma proprie. Iar pentru toți iubitorii de distracție și adrenalină, am deschis Aventura Parc – unul dintre locurile preferate de cei mici.

Tot în 2018, am găzduit primele evenimente private în cadrul unui cort spațios care, ulterior, în 2019, a fost înlocuit de Hambarul din lemn – un spațiu inedit pentru evenimente speciale, în mijlocul naturii.  

Vara anului 2019 a fost plină de evenimente și vești bune pentru oaspeții noștri. Am inaugurat Vama – zona liberă, un spațiu ideal pentru festivalurile și concertele în aer liber, care include și zona de glamping cu cele 26 de corturi de tip iurtă – extinzându-ne astfel capacitatea de cazare. Și cum 2019 a fost un an generos pentru noi, tot atunci am inaugurat una dintre atracțiile principale în sezonul estival: cea mai mare piscină cu apă sărată din județul Vrancea, alături un bar dedicat și un restaurant Fish & Chips.

Am început 2020 cu multe planuri și proiecte, însă prima partea a anului s-a dovedit a fi o adevărată provocare, plină de neprevăzut. Pandemia ne-a afectat direct activitatea, însă în tot acest timp am ales să nu ne oprim din a munci și a investi în noi facilități. Lângă Ferma de păstrăvi și sturioni, am construit bazine exterioare cu păstrăvi – ce pot fi vizitate de turiștii care ne calcă pragul. C.A.P. Zaga Zaga, Ferma de animale și Pădurea cu căprioare au devenit în scurt timp unele dintre atracțiile cele mai iubite de copii. Bibilici, rațe mandarine, capre pitice, oi, struți, fazani, păuni, chiar și canguri și, bineînțeles, familiile de căprioare – s-au adaptat și așteaptă cu drag vizita oaspeților noștri. 

Privind înapoi, ne dăm seama că totul a început cu o idee îndrăzneață și o viziune. Mărturisim că avem în continuare o mulțime de idei și planuri pentru viitor… Poate lucrurile nu sunt mereu perfecte, dar ne străduim, muncim și ne implicăm constant în crearea unor experiențe deosebite și cât mai diverse pentru toți cei care aleg să ne viziteze.

Ne dorim ca Zaga Zaga – Delta Siretului să devină un tărâm la care să vă întoarceți iar și iar când vă doriți să domoliți ritmul vieții agitate, să vă bucurați de simplitatea și frumusețea naturii, să petreceți timp de calitate alături de cei dragi, să sărbătoriți evenimente speciale sau să vă dați voie să vă distrați așa cum simțiți la petrecerile de la piscină sau la concertele în aer liber.

Oferim experiențe memorabile în mijlocul naturii:
- Alternative confortabile de cazare
-Glamping
-Mese gustoase la Cherhana
-Specialități din pește proaspăt
-Hambarul pentru evenimente
-Evenimente & petreceri private
-La Iaz – piscină exterioară
-Mișcare și distracție la Aventura Parc
-Plimbări cu barca în Delta Siretului
-Pescuit în sistem Catch & Release
-Plimbări cu trăsura
-La Reveneală – zonă de relaxare
-Tenis de câmp & nocturnă
-Trasee de biciclete
-Ferma de animale
-Pădurea cu căprioare
-Ferma de păstrăvi și sturioni
-VAMA – zona liberă
-Concerte & festivaluri

Vă așteptăm să descoperiți acest tărâm de poveste și să alegeți ceea ce vi se potrivește!

Cu bucurie,
Echipa Zaga Zaga

Sursă foto, text: zagazaga.ro

Evenimente ce urmează

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Echitatie Caballus Jaristea

Aventură

Piknic Park Distractii Adjud

Aventură

Battlefield Airsoft

Aventură

Bohema Magic Garden

Aventură

Călărie Odobești

Aventură