Refugiul Pândar din Parcul Natural Putna Vrancea

Refugiul Pândar din Parcul Natural Putna Vrancea

Atracție naturală


Address

DN2D, Tulnici 627365, Romania

Telefon

Despre

Administrația Parcului Natural Putna-Vrancea, pune la dispoziția iubitorilor de natură Refugiul Pândar dotat cu observator pentru fotografierea faunei sălbatice din cuprinsul Parcului Natural Putna-Vrancea.

Refugiul Pândar este amplasat într-un loc cu peisaj spectaculos din cuprinsul Rezervației Naturale Tișița, la o distantă de 4 km de punctul de intrare în rezervație. Accesul până la observator se face doar pe jos. Acesta are o capacitate de 5 paturi și se recomandă a fi folosit în special în sezonul rece.

Speciile vizate sunt: capra neagră, urs, cerb carpatin, căprior, mistret, vulpe, păsari, etc.
Grupul format din maxim 5 persoane va fi preluat de la intrarea în rezervația Tisița și va fi condus până la observator de un specialist al administrației parcului.

Participarea la aceasta activitate este una benevolă, în întregime asumată, fiind vizate specii sălbatice aflate în mediul lor natural. Astfel, trebuiesc respectate o serie de reguli pentru a putea asigura securitatea participanților și reușita turei de fotografiere. Regulile vor fi aduse la cunostința participanților printr-un proces verbal de instructaj. Acesta va fi asumat de participanți prin semnătură.

Tariful de de utilizare a observatorului este de 250 lei/zi.

Sursă texte și poze: invrancea.ro

Alte sugestii

Golul Lepșei

Atracție naturală

Crângul Petrești

Atracție naturală

Rezervația Pădurea Merișor

Atracție naturală

Lacul fără fund de la Vintileasca, Vrancea

Atracție naturală

Pădurea Reghiu - Scruntaru

Atracție naturală